Pe Nicoleta Urseanu si Catalin Dumitru – consultanti bancari in cardul firmei Cooper Pear, i-am cunoscut in februarie 2014 intr-un moment foarte greu al vietii mele, cand eram convinsa ca sunt intr-o situatie fara iesire…

De ce situatie fara iesire? Pai… la data respectiva aveam urmatoatea problema financiara: un credit in derulare din 2012, un card de cumparaturi cu o valoare foarte mare si o descoperire de cont – in total 3 rate lunare foarte mari.

Dupa ce le-am prezentat situatia mea, Nicoleta si Catalin au descoperit ca rambursam lunar aproximativ 2/3 din salariul meu de bugetar (eu fiind angajata in cadrul unei institutii publice) si ca practic nu faceam altceva decat sa achit dobanzile aferente, fara posibilitatea de a stinge datoriile!!!

Dand dovada de un mare profesionalism, ei au reusit sa-mi gaseasca intr-un timp foarte scurt solutia cea mai buna pentru problema mea financiara: o refinantare la o alta banca, care a fost aprobata in martie 2014. Refinantarea, pe langa faptul ca mi-a acoperit toate datoriile si mi-a redus rata lunara la doar 1/3 din salariul meu de bugetar, m-a ajutat sa economisesc si 15.000 euro din diferenta de dobanda!!!

Visul meu de ani de zile era sa-mi cumpar un apartament cu 2 camere pentru ca locuiam de 15 ani intr-o garsoniera…. In noiembrie 2014, am avut norocul sa vand garsoniera si m-am mutat cu chirie. Asa am reusit sa achit refinantarea de la banca si sa-mi ramana si bani de avans pentru viitorul apartament cu 2 camere!

Insa cel mai mare noroc al meu il consider faptul ca i-am cunoscut pe Nicoleta si Catalin pentru ca, tot datorita ajutorului lor, am reusit in ianuarie 2015 sa-mi achizitonez apartamentul pe care l-am visat, cu un nou credit la banca!

In doar 15 luni pot spune fara sa exagerez ca am trecut de la agonie la extaz! De la agonia de a avea o datorie lunara la banca in valoare totala de aproximativ 2/3 din salariu, fara posibilitatea de a stinge datoria, la extazul de a avea in prezent o rezerva de 3.000 euro si doar o rata lunara de aproximativ 1/6 din salariu!

Pentru mine, Nicoleta Urseanu si Catalin Dumitru nu sunt doar doi tineri consultanti financiari care au dat dovada permanent de un inalt profesionalism, ei au devenit doi prieteni dragi pe care soarta m-a ajutat sa-i intalnesc si sa le urmez sfaturile la timpul potrivit!

Nu am cuvinte sa le multumesc pentru faptul ca au reusit practic sa-mi schimbe viata!

Cristina Girjoaba, Consilier Superior