Balul Salvarii 2015Pentru al treilea an consecutiv, Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti, impreuna cu Serviciul de Ambulanta Bucuresti- Ilfov scriu inca o pagina de istorie pentru Medicina de Urgenta, organizand
Balul Salvarii.
Evenimentul marcheaza implinirea a 109 ani de la infiintarea Societatii de Salvare Bucuresti si are ca principal scop consolidarea relatiilor intre oamenii care colaboreaza in salvarea de vieti.
Balul Salvarii este momentul in care peste 600 de persoane din sistemul de urgenta (ambulanta, ISU, Jandarmerie, Politie, STS, Prefecturi, Ministerul Sanatatii), sarbatoresc impreuna inca un an in slujba vietii.

“Misiunea oricarei companii este de a face profit, insa un aspect la fel de important, cel putin din punctul nostru de vedere, este acela de a ajuta comunitatea in care ne desfasuram activitatea. In acest context am decis sa ne implicam, ca sponsori, in proiectul demarat acum 3 ani de¬†Societatea de Salvare Bucuresti, deoarece in momentele cele mai dificile, Salvarea salveaza vieti.” a declarat Vlad Elias, Managing Partner.

Mai jos cateva poze de la eveniment.

Cooper Pear Balul Salvarii 2015 Cooper Pear Balul Salvarii 2015 sponsorizareCP Balul SalvariiCP Balul Salvarii 2CP Balul Salvarii 3