Candidatul ideal:

Cautam persoane cu sau fara experienta, ce doresc sa isi consolideze sau formeze o cariera in domeniul brokerajului de credit plus oportunitatea de a patrunde in sistemul bancar.

Candidatul ideal pentru noi, este o persoana sociabila, deschisa, orientata catre rezultate cu abilitati de comunicare si prezentare.

Cele de mai sus trebuie sa existe deja, de restul ne ocupam noi.

Descrierea jobului:

 • Consolidare si dezvoltare portofoliu clienti
 • Identificarea nevoilor clientilor si oferirea celor mai bune solutii de creditare
 • Stabilirea unei relatii pe termen lung cu clientii

Cerinte:

 • Studii medii sau superioare finalizate
 • Cunoasterea pachetului MS Office, in special WORD, EXCEL si Power Point
 • Atitudine deschisa fata de noi provocari
 • Orientare catre rezolvarea problemelor
 • Abilitati de comunicare si interactiune
 • Orientare catre rezultate

Ce oferim:

 • Comision atractiv in concordanta cu vanzarile ( indeplinirea targetului minim aduce un venit de minim 400 EUR )
 • Bonusuri pentru depasirea obiectivelor
 • Oportunitatea de a colabora cu cele mai importante banci din Romania
 • Training vanzari,produse si Customer Service
 • Peste 100 de produse de finantare adresate persoanelor fizice
 • Departamente interne pentru suport clienti
Daca intrunesti criteriile de mai sus, simti ca poti si vrei, noi te invatam cum. Trimite-ne CV-ul la adresa hr@cooperpear.ro si alatura-te echipei noastre de invingatori!
La Cooper Pear reusit sa cream un loc de munca placut, cu echilibru intre cele doua. Ce inseamna aceasta? Distractia este la fel de importanta ca si munca. Dorinta mea a fost sa creez o organizatie in care oamenii sa se simta confortabil, sa vina cu placere si sa performeze in activitatea de brokeraj credite. Nu este un job simplu, dar analizand lucrurile din alt punct de vedere, lucrurile simplu de infaptuit nu aduc satisfactii atat de mari. Cooper va avea mereu usile deschise pentru oamenii care isi doresc ceva de la viata si care au ceva de demonstrat. Singurul lucru cu care trebuie sa vi, sunt cei 7 ani de acasa, de restul ne ocupam noi.
Vlad Elias, Managing Partner
Cooper Pear inseamna provocare, efervescenta si entuziasm. Dupa o experienta indelungata in cele mai mari banci din Romania, sunt bucuros ca fac parte si contribui la acest proiect ambitios. In fiecare zi schimbam (fara a folosi cuvinte mari), vietile clientilor nostrii, facand lucrurile mai usoare pentru ei si familiile lor. Este locul unde satisfactiile profesionale sunt multiple.
Catalin Dumitru, Head of Sales
Am ales Cooper Pear pentru ca din prima clipa mi-am dat seama ca aici pot gasi un mediu de lucru profesionist, ca pot gasi o atmosfera placuta si un spirit de echipa foarte dezvoltat. Am intrat intr-o echipa tanara care este dornica sa evolueze si sa se mentina pe aceasta ruta, ceea ce m-a convins de siguranta acestei companii si de aceea sunt fericit ca fac parte din ea. In Cooper Pear fiecare angajat are un rol important, este respectat pentru munca depusa si este tot timpul ajutat si sustinut in a-si duce la bun sfarsit obligatiile zilnice.
Bogdan Babos, Credit Consultant
Cooper Pear reprezinta inceputul carierei si formarii mele profesionale, locul unde acumulez zilnic informatii legate de industria brokerajului de credit.
Gabriela Constantin, Office Assistant
Cooper Pear imi ofera posibilitatea de a ajuta oamenii impovarati de plata ratelor la banci, prin gasirea solutiilor de diminuare a dobanzii si implicit a ratelor, lucru ce nu era posibil cand eram angajata unei singure banci.
Nicoleta Urseanu, Credit Consultant
O noua viata si oportunitate. O balanta excelenta intre munca si voie buna. Cooper reprezinta o sansa unica in viata!
Alexandru Mihaita, Credit Consultant
Pentru mine Cooper Pear e oportunitatea de a ajuta persoanele care si-au pierdut increderea in institutiile bancare. Oamenii trebuie sa stie ca aici ii asteapta o echipa pregatita sa le raspunda la toate intrebarile si sa le ofere cele mai bune solutii. Daca ai probleme de sanatate apelezi cu incredere la un medic, pentru cele juridice la avocati, iar pentru cele financiare la Cooper Pear unde sigur se vor gasi solutii pentru problemele tale.
Crina Filip, Team Leader